FAQ - Veel gestelde vragen

Kan ik een extra boodschap of richtlijn bij mijn bestelling toevoegen?

 

U kan een boodschap toevoegen in het daarvoor bestemde vak ‘bericht toevoegen’. 

Indien u na plaatsing van een bestelling nog een aanpassing/boodschap wil doorgeven, doen we ons uiterste best, maar kunnen wij niet garanderen dat dit nog mee opgenomen kan worden. 

U kan dit mailen naar  webshop@philipsbiscuits.be

 

Houdbaarheid (THT)

  • Blik 6 weken

  • Ballotin 2 weken

  • Zakjes 3 weken

  • Displaydozen minstens tot 12 weken

Steeds alle lekkernijen droog en koel bewaren, nooit in de koelkast!

 

Ander bezorg -dan factuuradres

U heeft online de mogelijkheid om een ander leveringsadres dan factuuradres op te geven.  Hiervoor kan u het daarvoor voorziene vakje aan -of uitvinken bij veld ‘betaling’. 

 

Factuur

​Na plaatsing van uw bestelling ontvangt u automatisch in uw bestelbevestiging een link naar uw factuur.  Aanpassingen aan het factuur naderhand zijn niet mogelijk.

Bij verzending/afhaling van bestellingen sturen wij geen factuur mee. Indien het om een cadeau gaat, zal de begunstigde de prijs dan ook niet ontvangen. 

 

 

Al onze lekkernijen worden dagvers gemaakt, gelieve daarom bij levering/afhaling rekening te houden met: 

Levering

​U dient standaard rekening te houden met een verwerkingstermijn tot 8 werkdagen. 

Leveringen op zaterdag, zondag en feestdagen zijn niet mogelijk. 

Indien u een bestelling plaatst voor levering op een latere datum, mag u dit ook vermelden in het veld ‘bericht toevoegen’.

 

Philip’s Bakery kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor:

  • Breuk en beschadiging onderweg: vanzelfsprekend verpakken wij alles zo stevig mogelijk, maar het blijven natuurlijk breekbare lekkernijen om te verzenden

  • Vertragingen bij de koerierdiensten: wij houden ons aan de max. 8 werkdagen verwerkingstijd, maar jammer genoeg hebben we vertragingen bij de pakjesdiensten niet in de hand

 

Track And Trace Code

​U ontvangt geen track-and-trace code bij uw bestelling. Dit omdat wij met verschillende bedrijfs-onlineplatformen samenwerken.

Indien u niet aanwezig bent, zal uw pakket in het dichtstbijzijnde postpunt geleverd worden of zal de koerier uw pakket op een veilige plaats achterlaten (hiervan ontvangt u een melding in uw postbus). 

Indien het pakket niet werd afgehaald in het afhaalpunt, zal dit terug retour worden verzonden naar Philip’s Biscuits. U heeft dan de mogelijkheid het in ons filiaal te Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 39 af te halen.

 

 

Afhaling

​Indien u kiest voor afhaling, is dit mogelijk in onze winkels te Mechelen, Grote Markt 25 of Antwerpen, Korte Gasthuisstraat 39 en dient u ook rekening te houden met een verwerkingstijd tot 8 werkdagen. 

U kan bij uw bestelling bij ‘bericht toevoegen’ de voorkeurdatum invoeren. We proberen hier zeker rekening met te houden, maar kunnen dit niet 100% garanderen.  U ontvang een automatische mail wanneer uw pakket beschikbaar is ter afhaling.

U kan onze contactgegevens + openingsuren terugvinden onder het veld ‘contact’.

 

Artikelen webshop

​Niet ons gehele assortiment kan u via de webshop bestellen.  Wenst u graag andere lekkernijen? Breng dan zeker een bezoek aan één van onze winkels. U heeft hier ook steeds de mogelijkheid tot proeven.   

 

Onze lekkernijen worden ambachtelijk gemaakt, hierdoor kunnen de afmetingen en gewicht licht afwijken.

 

Indien er een artikel niet op voorraad is, zal dit vervangen worden door een gelijkaardig artikel twv dezelfde prijs.

 

Chat

​U kan steeds een algemene vraag stellen via de chat op onze website, u ontvangt zo snel mogelijk antwoord.  Er kunnen geen bestellingen via de chat geplaatst worden. 

 

Offertes op maat

​Wenst u een offerte op maat? Stuur dan zeker een mailtje!